Development

Ga voor een overzichtelijke en mooie website waarop jouw boodschap tot zijn recht komt. Een site waar jouw huisstijl structureel wordt doorgevoerd zodat dit dé plek wordt waar branding en verhaal samenkomen.

Maak jouw bedrijf online zichtbaar

Bij een goede onderneming hoort volgens ons een krachtige website en/of applicatie. Een plek waar jouw doelgroep kan zien wie jij bent, wat je doet en waar je als bedrijf voor staat.

Hierboven zie je de website die wij voor opdrachtgever Williams laser clean hebben ontwikkeld

Onze werkwijze

Hieronder delen wij onze werkwijze. Omdat ieder project anders is stellen wij altijd een offerte op maat op.

Jouw plannen op papier

Tijdens een eerste gesprek gaan we samen op onderzoek uit. Wat wil jij precies met jouw website/applicatie bereiken? Welke pagina's zijn onmisbaar en wat zijn je toekomstplannen? Op basis van dit gesprek ontwikkelen wij de wireframes. Oftewel: we zetten op papier welke (sub)pagina's en eventuele (inlog)modules nodig zijn om jouw project tot een succes te maken.

Het prototype

Als dat duidelijk is gaan wij aan de slag met het prototype. Dit doen we aan de hand van jouw bestaande branding of aan de hand van een geheel nieuwe huisstijl.

Stap één is volgens ons in ieder geval een sterke huisstijl. Op die manier zet jij jouw merk op consistente wijze in de wereld. Heb je nog geen huisstijl laten ontwikkelen? Onderaan deze pagina vind je onze dienst 'Branding'.

Het prototype werkt volledig hetzelfde als een 'echte website' en biedt een mooie kans om feedback te geven op het ontwerp/idee.

Technische uitwerking

Zodra we een GO hebben op het prototype gaan we aan de slag met de technische uitwerking van de website/applicatie. Ieder bedrijf vraagt om iets anders, wij bieden dat aan. Voor de technische uitwerking werken wij samen met geniale developers. Samen zorgen we ervoor dat jouw project tot in de puntjes tot zijn recht komt.


Livegang

Als wij jouw feedback hebben ontvangen en verwerkt ben jij aan zet om de website te vullen met passende content. Uiteraard kunnen wij je hierin ontzorgen. Zodra alle foto's, video's en verhalen op de juiste plek staan is het tijd voor de livegang! Jouw onderneming krijgt nu een mooie plek in de online winkelstraat. Natuurlijk staan wij van Verbintis ook na de livegang voor je klaar.

Tijd voor content

Jouw nieuwe of vernieuwde website verdient volgens ons vanaf het moment van livegaan sterke content. Ook voor verhalen (copyright), foto's, video's en branding kun je bij Verbintis terecht.