Een greep uit ons werk

Hieronder zie je een aantal van de projecten waar wij vol trots aan hebben gewerkt. Dompel je onder in de wereld van Verbintis en ontdek de mogelijkheden.

Dan Karaty over zijn verslaving
Dan Karaty
muziek live muziek aftermovie

Dan Karaty

Op het event van Bruna Harderwijk werden we uitgenodigd om te komen zingen en een aftermovie te maken.

copyright video foto

Lisanne Spaander

Lisanne Spaander is onderdeel van Verbintis en is spreker en zangeres. Haar podiumkunsten leggen wij geregeld vast.

visuele identiteit website foto

Williams laser clean

Voor William laser clean ontwikkelden wij de huisstijl, designden en bouwden wij de website en verzorgden we de fotografie.

eventplanning foto design copyright

Bruna Harderwijk

Voor Bruna Harderwijk verzorgen wij de communicatie. We organiseren events en maken mooie content voor op de socials.

Voiceover video muziek

Districtsrecherche

Voor de Districtsrecherche Leeuwarden maakten wij twee video's. Eén voor intern gebruik en één om te showen aan externe partners.

aftermovie

Aftermovie werkbezoek

In de zomer van 2023 bracht staatssecretaris Maarten van Ooijen een werkbezoek aan Leeuwarden. Wij maakten de aftermovie.

BAD event spreker Paul Frissen
Spreker Paul Frissen
aftermovie

Aftermovie BAD event

Op het event van de Brede Aanpak Dakloosheid in de Harmonie werden wij uitgenodigd om de aftermovie te maken.

foto

Fotografie BAD

In het kader van de Brede Aanpak Dakloosheid, een initiatief van Sociaal Domein Fryslân, verzorgden wij de fotografie.

Voiceover muziek video

Videografie BAD

In het kader van de Brede Aanpak Dakloosheid zijn wij door Sociaal Domein Fryslân gevraagd om een video-reeks te maken.

visuele identiteit nieuwsbrief webteksten website video muziek Voiceover

DansMedicijn

Voor DansMedicijn mochten we de branding verzorgen, de website ontwerpen en bouwen en deze tekstueel en beeldend vullen.

website

FysiotherapieWindtkracht

Voor FysiotherapieWindtkracht maakten wij een website. De website is ontwikkeld op basis van de al bestaande huisstijl van de praktijk.

copyright design

Slagman en Partners

Voor Slagman & Partners mochten wij het design en de invulling voor het "Stappenplan jouw schuldenvrije toekomst" verzorgen.

foto copyright video

Staalbouw van den Berg

Voor opdrachtgever Staalbouw van den Berg schreven wij een aantal verhalen inclusief fotografie en creëerden wij een video.

Woorden van onze klant

Danielle Wetters

Eigenaar Bruna Harderwijk

Voor Bruna Harderwijk heb ik als missie om de Facebook pagina en dus de winkel meer bekendheid te geven. Ik vind het mooi als de mensen weten wat we doen en wat voor producten we hebben. Verbintis ondersteunt mij bij mijn missie. In de samenwerking zijn er weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen, we vullen elkaar aan. Het enthousiasme is groot en de energie is hoog. Hierdoor is iedere brainstormsessie fijn en productief! De foto’s en de inhoud van de berichten vind ik perfect.

Jacob Dijkstra

Operationeel Specialist B

Het maken van een bedrijfsfilm voor ons was een nieuwe ervaring. Dan is het prettig om in zee te gaan met mensen die zowel vakkundig als verbindend zijn. Verbintis heeft ons verzoek, opdracht om een korte film te maken, serieus en vakkundig opgepakt met veel aandacht voor onze inbreng, maar wel met eigen keuzes vanuit de professionaliteit. Situationeel perfect dus. Het was fijn samenwerken aan dit product. De eindversie is tevens op onze laatste wensen aangepast. Een prachtig en krachtig eindresultaat.

Frank Frankema

Voormalig Politiehoofd Leeuwarden

Verbintis is een zeer betrouwbaar bedrijf dat goed meedenkt over je boodschap en het medium dat je wil gebruiken. Verbintis heeft veel verstand van communiceren en hoe dingen overkomen. Ook beschikt dit bedrijf over een goed netwerk aan freelancers en andere professionals die voor deelprojecten ingehuurd kunnen worden. Je kan erop vertrouwen dat je verhaal op een zo goed mogelijke manier naar buiten komt. Lisanne en Lisa zijn proactief en denken echt mee voor een optimaal resultaat. Ik zou zeker weer voor Verbintis kiezen als wij weer iets met film gaan doen.

Clyde Williams

Eigenaar Williams laser clean

Onlangs heeft Verbintis ervoor gezorgd dat ik online zichtbaar ben. Ze hebben mijn volledige huisstijl ontworpen, mijn website gemaakt en de foto's geschoten. Ik weet niet precies wat het is, maar Lisanne en Lisa voelen precies aan wat ik wil zonder dat ik het hoef uit te leggen. Hun eerste logo en website design was meteen de juiste. Ze zijn ook nog eens heel spontaan en energiek. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en ga voortaan voor alles wat ik nodig heb met betrekking tot communicatie naar Verbintis.

Hendrik Overeinder

Beleidsadviseur

Vanuit de GGD Fryslan zochten we een partij die voor onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst met onze ketenpartners op korte termijn een aantal filmpjes kon maken. Deze heeft Verbintis voor ons gemaakt. We zijn zeer content met zowel het resultaat alsmede de communicatie en de snelheid waar mee het ging. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Verbintis met ons

Ook met aandacht en liefde jouw verhaal in de wereld zetten? Voel je welkom om te verbinden met ons.