Opdrachtgever

Williams laser clean

Werkzaamheden

Ontwikkeling van de huisstijl (logo, font, kleur). Design en technische uitwerking van de website. Ontwerp van de visitekaartjes inclusief drukwerk

Resultaat

Een sterke en chique visuele identiteit die uiteraard is doorgevoerd op de visitekaartjes en op de gloednieuwe site

De start van een mooie samenwerking

Clyde Williams zocht ons op met de vraag of wij hem konden helpen met zijn marketing. Tijdens ons eerste gesprek voelden we een sterke klik en voelden we direct aan waar hij met Williams laser clean naartoe wilde.

Naar aanleiding van ons gesprek stelden we een offerte op maat op en gingen we met elkaar aan de slag. De presentatie van vijf verschillende logo's voelde goed voor Clyde. Hij wist meteen welk logo het ging worden waarna wij zijn visitekaartjes mochten ontwerpen.

"Ik weet niet wat het is, maar jullie voelen naadloos aan wat ik wilde. Dit is precies wat ik in gedachten had!"

Website inclusief content

Met zijn krachtige en chique nieuwe logo, kleurstelling en lettertypes in gedachten gingen we verder met het ontwerpen van de site voor Williams laser clean.

Met behulp van Adobe XD maakten wij een werkzaam prototype. Clyde zijn reactie was een om niet te vergeten. Het kwam neer op één woord: "geweldig!!"

Na deze goedkeuring hebben we de website technisch uitgewerkt. We mochten eindredactie doen op Clyde zijn teksten en maakten foto's voor de op de site.

Woorden van onze klant

Clyde Williams

Eigenaar Williams laser clean

Onlangs heeft Verbintis ervoor gezorgd dat ik online zichtbaar ben. Ze hebben mijn volledige huisstijl ontworpen, mijn website gemaakt en de foto's geschoten. Ik weet niet precies wat het is, maar Lisanne en Lisa voelen precies aan wat ik wil zonder dat ik het hoef uit te leggen. Hun eerste logo en website design was meteen de juiste. Ze zijn ook nog eens heel spontaan en energiek. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en ga voortaan voor alles wat ik nodig heb met betrekking tot communicatie naar Verbintis.

Danielle Wetters

Eigenaar Bruna Harderwijk

Voor Bruna Harderwijk heb ik als missie om de Facebook pagina en dus de winkel meer bekendheid te geven. Ik vind het mooi als de mensen weten wat we doen en wat voor producten we hebben. Verbintis ondersteunt mij bij mijn missie. In de samenwerking zijn er weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen, we vullen elkaar aan. Het enthousiasme is groot en de energie is hoog. Hierdoor is iedere brainstormsessie fijn en productief! De foto’s en de inhoud van de berichten vind ik perfect.

Jacob Dijkstra

Operationeel Specialist B

Het maken van een bedrijfsfilm voor ons was een nieuwe ervaring. Dan is het prettig om in zee te gaan met mensen die zowel vakkundig als verbindend zijn. Verbintis heeft ons verzoek, opdracht om een korte film te maken, serieus en vakkundig opgepakt met veel aandacht voor onze inbreng, maar wel met eigen keuzes vanuit de professionaliteit. Situationeel perfect dus. Het was fijn samenwerken aan dit product. De eindversie is tevens op onze laatste wensen aangepast. Een prachtig en krachtig eindresultaat.

Frank Frankema

Voormalig Politiehoofd Leeuwarden

Verbintis is een zeer betrouwbaar bedrijf dat goed meedenkt over je boodschap en het medium dat je wil gebruiken. Verbintis heeft veel verstand van communiceren en hoe dingen overkomen. Ook beschikt dit bedrijf over een goed netwerk aan freelancers en andere professionals die voor deelprojecten ingehuurd kunnen worden. Je kan erop vertrouwen dat je verhaal op een zo goed mogelijke manier naar buiten komt. Lisanne en Lisa zijn proactief en denken echt mee voor een optimaal resultaat. Ik zou zeker weer voor Verbintis kiezen als wij weer iets met film gaan doen.

Hendrik Overeinder

Beleidsadviseur

Vanuit de GGD Fryslan zochten we een partij die voor onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst met onze ketenpartners op korte termijn een aantal filmpjes kon maken. Deze heeft Verbintis voor ons gemaakt. We zijn zeer content met zowel het resultaat alsmede de communicatie en de snelheid waar mee het ging. Dit bedrijf is zeker een aanrader.