Branding

Laat met een krachtig en vooral passend logo zien waar jij met jouw bedrijf voor staat. Voer jouw kleuren en fonts structureel door en bouw een sterk merk.

Laat zien wie je bent

Met een merk laat je volgens ons zien wie je bent en waar jij met jouw onderneming voor staat. De zoektocht naar een (hernieuwde) huisstijl kan een tijdrovende uitdaging zijn. Soms weet je precies wat je wilt maar is de uitwerking lastig. Of je voelt wat je wilt maar kunt het niet uitbeelden op papier of vertellen in woorden. Onze kracht ligt in het vangen van wensen en het vertalen van deze wensen naar concrete uitwerkingen. Het gevoel, de persoonlijkheid en het verhaal achter een merk vangen en omzetten naar concrete ideeën. Omdat iedere opdracht en iedere wens uniek is maken wij altijd een offerte op maat.

Werkwijze

Om jouw ideeën goed te kunnen vangen vinden wij het belangrijk om in real life een afspraak te maken. Zo leren we elkaar kennen, leren we jouw plannen kennen en voelen we aan wat bij jou (of bij jullie) past. Na één of meerdere ontmoetingen laten wij alle ideeën op ons in werken. De welbekende uitspraak "creativiteit kent geen tijd" is volgens ons volledig waar. Kleuren, lijnen, logo's, slogan's, font's .. wij laten ze in ons opkomen. Soms komt een logo door binnen een dag en soms mag het proces langer duren. Wat wij het belangrijkste vinden is dat jij/jullie een YES! voelen bij het zien van de uitwerking.

Zodra er een keuze is gemaakt en iedereen blij is leveren wij alle bestanden op. Van de kleurcodes en de lettertypes tot aan verschillende bestandsformaten en kleurstellingen van het logo.

Hierboven zie je de nieuwe huisstijl van onze opdrachtgever Williams laser clean

Voer jouw branding door

Bij Verbintis vinden het fantastisch wanneer jouw huisstijl op alle fronten wordt doorgevoerd zodat alles één wordt. Wij bieden full service marketing aan zodat jij voor jouw communicatie bij ons persoonlijk terecht kunt.