Videografie

Neem mensen op een unieke manier mee in jouw verhaal. Laat een video ontwikkelen.

Onze werkwijze

Een video laten maken is een bijzonder proces. Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Op het moment dat iets letterlijk wordt vastgelegd wil je natuurlijk dat jouw boodschap goed en duidelijk overkomt. Wij zijn ervoor om jou hierin te begeleiden en te ontzorgen. Omdat alle video's anders zijn maken wij altijd een offerte op maat.

Wensbespreking

Voordat we onze camera oppakken gaan we met jou in gesprek om jouw wensen te vangen. Tijdens dat gesprek gaan we na wat voor soort video past bij jouw boodschap en vragen we of je muziek op maat wilt laten maken. Is jouw antwoord ja? Dan gaan we ook brainstormen over het soort muziek.

Script

Indien nodig werken we een pakkend script uit. Dit script kan worden ingesproken doormiddel van een voice-over of kan door jou zelf als leidraad worden gebruikt wanneer je voor de camera verschijnt. In sommige gevallen werken wij zonder script. Dan stellen we vragen en maken we op basis daarvan een passend verhaal.

Shot-list

Met jouw wensen en verhaal in ons hoofd ontwikkelen we een shot-list. Op die manier weten we in grote lijnen wat voor beelden we willen schieten. Een shot-list is slechts een leidraad. De kracht van onze beelden zit hem in het (op)nemen van het moment zoals het in werkelijkheid verschijnt.

Filmdag(en)

Op de afgesproken dag(en) verschijnen wij op de filmset waar we aan de slag gaan met professionele gear, zoals: onze Sony camera, Nanlite videolampen en DJI drone.

Edit proces

Nu we alle ideeën, audio en beelden hebben verzameld gaan wij met volle focus aan de slag met de edit. Na oplevering van de eerste versie ben jij aan zet om ons van eventuele feedback te voorzien. Nadat wij de puntjes op de i hebben gezet kan jouw verhaal gedeeld worden met de wereld.