Verhaal

Geef uiting aan jouw verhalen en ideeën. Houd jouw doelgroep op de hoogte en groei. Laat jouw teksten schrijven en delen door Verbintis.

Treed naar buiten en groei

Consistent sterke teksten verzinnen en delen. Je website vullen met sterke teksten. Dit alles vergt veel tijd en energie. Dit is gelijk dé reden waarom veel ondernemers het links laten liggen. Zonde. Want zij (en dus jij) zijn juist degenen die waardevolle informatie hebben om te delen met de wereld. En wij bij Verbintis geloven: wat jij in de wereld zet, krijg je terug.

Onze werkwijze

Wanneer wij teksten schrijven voor opdrachtgevers gaan we een mooie verbintenis met elkaar aan. We gaan in gesprek en bespreken de wensen. Op basis daarvan stellen we een offerte op maat op.

Strategie

Hoevaak wil je naar buiten treden? Op welke tijden moet je content online plaatsen? Wat voor teksten slaan aan bij jouw doelgroep? Welke online platformen wil je gebruiken? Dit zijn allemaal vragen waarmee wij aan de slag gaan. We doen dit door berichten te plaatsen en onderzoeken het effect. Op basis daarvan bepalen we een verdere strategie en spreken we met elkaar af hoevaak we voor jou aan de slag gaan.

Het belangrijkste in iedere strategie is volgens ons dat er hart zit in de berichten. Dat zowel het gevoel als de energie die je overdraagt klopt.

De gouden combinatie

Bij een sterke tekst hoort natuurlijk een mooi plaatje of een mooie video. Bij Verbintis hebben wij alles zelf in huis. Dat betekent voor jou als opdrachtgever dat je met één partij van doen hebt. Wil je jouw teksten verrijken met mooie beelden? Alles is mogelijk bij Verbintis.