Opdrachtgever

Bruna Harderwijk

Werkzaamheden

We schrijven een tot tweemaal per week een sterk verhaal die we uitzetten op de socials. Bij de verhalen schieten we mooie plaatjes. Wanneer er boekpresentaties plaatsvinden ondersteunen wij bij de organisatie

Resultaat

Professioneel ogende socials met verhalen waar echte booklovers blij van worden en events die gelijk goed vermarkt worden

Danielle van Bruna Harderwijk en wij van Verbintis zijn op missie: haar Facebook pagina uitbreiden tot een pagina met mooie en vooral waardevolle content. Informatie waar vaste en nieuwe klanten van Bruna Harderwijk blij van worden! Om dat te realiseren maken we geregeld foto's op locatie om daar vervolgens mooie verhalen bij te schrijven.

Daarnaast organiseren we momenteel samen met Danielle de eerstvolgende boekpresentatie. Dan Karaty komt vanuit Amerika over naar Harderwijk om zijn boek 'If I'm being honest' te presenteren en signeren. De sessie wordt muzikaal omlijst door Lisanne Spaander.

Wil je up to date blijven? Volg dan vooral de pagina.

Woorden van onze klanten

Danielle Wetters

Eigenaar Bruna Harderwijk

Voor Bruna Harderwijk heb ik als missie om de Facebook pagina en dus de winkel meer bekendheid te geven. Ik vind het mooi als de mensen weten wat we doen en wat voor producten we hebben. Verbintis ondersteunt mij bij mijn missie. In de samenwerking zijn er weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen, we vullen elkaar aan. Het enthousiasme is groot en de energie is hoog. Hierdoor is iedere brainstormsessie fijn en productief! De foto’s en de inhoud van de berichten vind ik perfect.

Jacob Dijkstra

Operationeel Specialist B

Het maken van een bedrijfsfilm voor ons was een nieuwe ervaring. Dan is het prettig om in zee te gaan met mensen die zowel vakkundig als verbindend zijn. Verbintis heeft ons verzoek, opdracht om een korte film te maken, serieus en vakkundig opgepakt met veel aandacht voor onze inbreng, maar wel met eigen keuzes vanuit de professionaliteit. Situationeel perfect dus. Het was fijn samenwerken aan dit product. De eindversie is tevens op onze laatste wensen aangepast. Een prachtig en krachtig eindresultaat.

Clyde Williams

Eigenaar Williams laser clean

Onlangs heeft Verbintis ervoor gezorgd dat ik online zichtbaar ben. Ze hebben mijn volledige huisstijl ontworpen, mijn website gemaakt en de foto's geschoten. Ik weet niet precies wat het is, maar Lisanne en Lisa voelen precies aan wat ik wil zonder dat ik het hoef uit te leggen. Hun eerste logo en website design was meteen de juiste. Ze zijn ook nog eens heel spontaan en energiek. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en ga voortaan voor alles wat ik nodig heb met betrekking tot communicatie naar Verbintis.

Hendrik Overeinder

Beleidsadviseur

Vanuit de GGD Fryslan zochten we een partij die voor onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst met onze ketenpartners op korte termijn een aantal filmpjes kon maken. Deze heeft Verbintis voor ons gemaakt. We zijn zeer content met zowel het resultaat alsmede de communicatie en de snelheid waar mee het ging. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Frank Frankema

Voormalig Politiehoofd Leeuwarden

Verbintis is een zeer betrouwbaar bedrijf dat goed meedenkt over je boodschap en het medium dat je wil gebruiken. Verbintis heeft veel verstand van communiceren en hoe dingen overkomen. Ook beschikt dit bedrijf over een goed netwerk aan freelancers en andere professionals die voor deelprojecten ingehuurd kunnen worden. Je kan erop vertrouwen dat je verhaal op een zo goed mogelijke manier naar buiten komt. Lisanne en Lisa zijn proactief en denken echt mee voor een optimaal resultaat. Ik zou zeker weer voor Verbintis kiezen als wij weer iets met film gaan doen.