Over ons

Wij werken graag samen met mensen die geloven in de kracht van verbinding, manifestatie en creatie. Wij verbinden ons met gepassioneerde mensen die een verschil willen maken met hun dienst of product.

Over Lisa Stulp

Mijn kracht ligt in creëren. Ik vind het mooi om momenten vast te leggen en ze daarna de wereld in te brengen. Ik film, fotografeer, ontwerp en schrijf. Met de camera in mijn hand voel ik volledige focus en leg ik ieder moment zo puur en mooi mogelijk vast. Ik zie ieder detail en voel aan of de sprekers voor onze lens op hun gemak zijn. Want wat de spreker voelt, is hetgeen wat jij als kijker meekrijgt en beleeft.

Over Lisanne Spaander

Ik ben zangeres, spreker, muzikant en wondernemer. Ik ontdekte mijn kracht in het verbinden met woorden, beeld, gevoel en muziek. Zo schreef ik liedjes, een boek, een kletspot editie en creëerde ik merchandise voor Vechtersbaas. Ik focus me nu op projecten die de wereld een stukje mooier maken. Ik kan jouw wensen en dromen (ont)vangen zodat wij ze kunnen omvormen tot iets tastbaars.

Over ons samen

In 2021 volgden wij tegelijkertijd een online cursus: Leef je mooiste leven van Michael Pilarczyk. Na de presentatie van Michael, via Zoom gegeven, konden deelnemers napraten over de geleerde lessen. Wij kwamen bij elkaar in een zogenaamde break-out room terecht, vonden elkaar in real-live en bleven bij elkaar om vanaf dat punt ons mooiste leven samen te leven.

Twee belangrijke waarden in ons leven zijn leren van het leven en oprecht verbinden met elkaar. Deze waarden ademen en leven wij. Voor ons is er geen onderscheid tussen werken en leven. Wij focussen ons op klussen waar we blij van worden en leren dingen die ons interesseren, gelukkig maken en verder helpen.

Wij zetten onze creatieve krachten graag in voor jou.

Woorden van onze klant

Clyde Williams

Eigenaar Williams laser clean

Onlangs heeft Verbintis ervoor gezorgd dat ik online zichtbaar ben. Ze hebben mijn volledige huisstijl ontworpen, mijn website gemaakt en de foto's geschoten. Ik weet niet precies wat het is, maar Lisanne en Lisa voelen precies aan wat ik wil zonder dat ik het hoef uit te leggen. Hun eerste logo en website design was meteen de juiste. Ze zijn ook nog eens heel spontaan en energiek. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en ga voortaan zelf voor alles wat ik nodig heb met betrekking tot communicatie naar Verbintis!

Frank Frankema

Voormalig politiehoofd Leeuwarden

Verbintis is een zeer betrouwbaar bedrijf dat goed meedenkt over je boodschap en het medium dat je wil gebruiken. Verbintis heeft veel verstand van communiceren en hoe dingen overkomen. Ook beschikt dit bedrijf over een goed netwerk aan freelancers en andere professionals die voor deelprojecten ingehuurd kunnen worden. Je kan erop vertrouwen dat je verhaal op een zo goed mogelijke manier naar buiten komt. Lisanne en Lisa zijn proactief en denken echt mee voor een optimaal resultaat. Ik zou zeker weer voor Verbintis kiezen als wij weer iets met film gaan doen.

Danielle Wetters

Eigenaar Bruna Harderwijk

Voor Bruna Harderwijk heb ik als missie om de Facebook pagina en dus de winkel meer bekendheid te geven. Ik vind het mooi als de mensen weten wat we doen en wat voor producten we hebben. Verbintis ondersteunt mij bij mijn missie. In de samenwerking zijn er weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen, we vullen elkaar aan. Het enthousiasme is groot en de energie is hoog. Hierdoor is iedere brainstormsessie fijn en productief! De foto’s en de inhoud van de berichten vind ik perfect.

Jacob Dijkstra

Operationeel Specialist B

Het maken van een bedrijfsfilm voor ons was een nieuwe ervaring. Dan is het prettig om in zee te gaan met mensen die zowel vakkundig als verbindend zijn. Verbintis heeft ons verzoek, opdracht om een korte film te maken, serieus en vakkundig opgepakt met veel aandacht voor onze inbreng, maar wel met eigen keuzes vanuit de professionaliteit. Situationeel perfect dus. Het was fijn samenwerken aan dit product. De eindversie is tevens op onze laatste wensen aangepast. Een prachtig en krachtig eindresultaat.

Hendrik Overeinder

Beleidsadviseur

Vanuit de GGD Fryslan zochten we een partij die voor onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst met onze ketenpartners op korte termijn een aantal filmpjes kon maken. Deze heeft Verbintis voor ons gemaakt. We zijn zeer content met zowel het resultaat alsmede de communicatie en de snelheid waar mee het ging. Dit bedrijf is zeker een aanrader.