Live optreden en aftermovie

Gun jouw event een pure stem. Boek een live optreden en maak van dit unieke moment een blijvende herinnering met een aftermovie.

Breng jouw event tot leven met beeld en geluid

Bij Verbintis houden we ervan om onze krachten samen te voegen. Daarom bieden we onze muzikale en beeldende krachten gebundeld aan. Lisanne Spaander treedt geregeld op als spreker en zangeres. Dit doet ze zowel met eigen muziek als met covers. Op vrijwel alle events waar wij verschijnen ontvangt Lisanne dezelfde reactie:

Met jouw muziek breng je de energie van de zaal naar een ander niveau. Je tilt de mensen als het ware naar een ander level waardoor het gehele event op een diepere laag binnenkomt.

Een prachtige reactie om te mogen ontvangen. Onze ervaring vertelt ons dat mensen zich vaak tijdens het event pas beseffen dat het heel mooi was geweest het vast te laten leggen op beeld. Om er in de toekomst voor te zorgen dat we ons op deze wens kunnen voorbereiden bieden wij live optredens inclusief aftermovie aan.

Optreden Theater de Spiegel, Zwolle

Onze werkwijze

Na ons eerste kennismakingsgesprek weten we wat jij voor evenement organiseert en wat jouw wensen zijn. Events kunnen bijvoorbeeld zijn: bruiloften, uitvaarten, congressen, workshop's, gala's. We bespreken met elkaar welke nummers er gezongen mogen worden en wat voor soort beelden je van de dag wilt hebben. Omdat iedereen andere wensen heeft ontwikkelen wij na onze kennismaking altijd een offerte op maat.

Woorden van onze klant

Lees hier hoe opdrachtgevers en gasten Lisanne haar optreden beleven

Drs. I.A. von Rosenstiel

Pediatrician at Rijnstate hospital

Lisanne haar verhaal heeft me heel erg geraakt. Ze kan zo mooi verwoorden waar het eigenlijk over gaat. Lisanne heeft een prachtige stem en zingt over de essentie. Het is authentiek en komt heel erg binnen. Ik was al een beetje gewaarschuwd door een collega. Zij zei: als Lisanne gaat zingen dan zul je merken wat het met je doet. En ze had helemaal gelijk: Het raakt je echt tot diep in de kern.

Marijke Maalderink

Manager Bedrijfsvoering Proscoop

Ik heb nu Lisanne voor de derde keer zien optreden en ik was voor de derde keer geroerd en zat met tranen in mijn ogen. Haar verhaal blijft me raken, blijft me ontroeren, hier gaat het om. Ik voelde dat mensen in de zaal hiervoor door willen gaan met wat ze doen. Dat is gewoon iets fantastisch moois. Lisanne moet haar verhaal bijven vertellen en blijven zingen en zij moet volgend jaar naar het songfestival, want zij gaat winnen!”

Arie Jongejan

Directeur bij Proscoop

Lisanne heeft een prachtige bijdrage geleverd aan ons programma door op een aantal hele mooie momenten te spreken en prachtige liederen te zingen. Ik vind het mooi om te zien dat zij de vele professionals die in de zaal zaten raakt, omdat zij spreekt en zingt over hetgeen dat hen bezighoudt. Geïnspireerd worden door Lisanne, door haar vertaling van hoe zij haar proces heeft doorgemaakt en doormaakt is een aanrader.

Verbintis met ons

Wil je jouw event ook verrijken met een pure stem en van het moment een blijvende herinnering maken? We kijken ernaar uit je te ontmoeten.